Новини

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» отримала поставку лікарського засобу in bulk «БЛЕОЦИН-С, ліофілізат для розчину для ін’єкцій, по 15000 МО у флаконах, in bulk №100» від виробника Ніппон Каяку Ко., Лтд., Такасакі Плант, Японія

21 листопада 2018
ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» отримала поставку лікарського засобу in bulk «БЛЕОЦИН-С, ліофілізат для розчину для ін’єкцій, по 15000 МО у флаконах, in bulk №100» від виробника Ніппон Каяку Ко., Лтд., Такасакі Плант, Японія для подальшої поставки міжнародним організаціям ПРООН та Crown Agents в рамках проведених тендерів за бюджетом МОЗУ

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» успішно пройшла перевірку на відповідність виробництва вимогам GMP та отримала Сертифікат відповідності GMP №052/2018/GMP.

26 вересня 2018
За результатами інспектування Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) було встановлено, що виробник ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» відповідає вимогам належної виробничої практики та отримала Сертифікат відповідності умов виробництва лікарських засобів вимогам належної виробничої практики №052/2018/GMP.

День фармацевта 2018

15 вересня 2018
Професійне свято - День фармацевтичного працівника України відзначають щорічно в третю суботу вересня.

Сьогодні, 15 вересня, в Україні відзначають День фармацевта - професійне свято для фармацевтичного сектора країни. Дата святкування Дня фармацевта встановлена ​​в 1999 році. Сьогодні своє професійне свято відзначають провізори, аптекарі, фармацевти. За офіційними даними, в Україні функціонує близько 10 тисяч аптек, більше 5 тисяч аптечних пунктів і понад 6 тисяч аптечних кіосків. Тому день фармацевта в Україні відзначають співробітники 5000 фармацевтичних організацій.

Щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!
Ваше професійне свято Хай вам радість принесе, Надихне на нову працю, Подарує вам усе:
І достаток, і удачу, І натхнення, і любов, І повагу, і подяку, Молодість поверне знов!

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» успішно здійснила поставку лікарського засобу «РИТУКСИМ, концентрат для розчину для інфузій по 100 мг/10 мл у флаконах № 2; по 500 мг/50 мл у флаконі № 1» міжнародній організації ПРООН в рамках проведених тендерів за бюджетом МОЗУ

2 липня 2018
ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» успішно здійснила поставку лікарського засобу «РИТУКСИМ, концентрат для розчину для інфузій по 100 мг/10 мл у флаконах № 2; по 500 мг/50 мл у флаконі № 1» міжнародній організації ПРООН в рамках проведених тендерів за бюджетом МОЗУ.

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» успішно здійснила поставку лікарського засобу «ТРАСТУМАБ, ліофілізат для концентрату для розчину для інфузій по 150 мг у флаконі № 1» міжнародній організації ПРООН та Crown Agents в рамках проведених тендерів за бюджетом МОЗУ

1 червня 2018
Відповідно до Постанови кабінету міністрів України від 28.03.2018 р. №278 за програмою Хіміотерапевтичні препарати, радіофармпрепарати та препарати супроводу для лікування онкологічних хворих: Препарати для лікування онкологічних хворих, ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» успішно здійснила поставку лікарського засобу «ТРАСТУМАБ, ліофілізат для концентрату для розчину для інфузій по 150 мг у флаконі № 1» міжнародній організації ПРООН в рамках проведених тендерів за бюджетом МОЗУ.

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» успішно пройшла зовнішній аудит з фармаконагляду представниками компанії F.Hoffmann-La Roche Ltd

23 квітня 2018
20-22 березня 2018 року спеціалістами провідного світового виробника F.Hoffmann-La Roche Ltd проведено аудит з фармаконагляду компанії ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА».

Щиро вітаємо Вас з Великоднем!

6 квітня 2018
Сонце зійшло і морок щез,
Ранок у чистих росах…
“Нині, сьогодні Христос воскрес!” –
Лине хвала стоголоса.

Господа славить квітом рясним
Жовта мала кульбабка
І соловейко співом ясним,
І у ставочку жабка.

Радо співаймо серцем усім:
Бог наш дарує спасіння,
В небі для нас приготовано дім!..
Славмо Христа воскресіння!

З Новим 2018 роком

1 січня 2018
Шановні колеги!

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя!

Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» - успішно здійснила поставку лікарських засобів міжнародним організаціям ПРООН та Crown Agents в рамках проведених тендерів для МОЗ

13 грудня 2017
2017-го року компанія ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА», як соціально-відповідальна компанія успішно здійснила поставку лікарських засобів міжнародним організаціям ПРООН та Crown Agents в рамках проведених тендерів для МОЗУ за кошти державного бюджету 2016

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» - благодійна допомога ВГО «Асоціація допомоги інвалідам та пацієнтам з хронічними лімфопроліферативними захворюваннями»

28 червня 2017
ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» у червні 2017 року взяла участь у допомозі Всеукраїнській громадській організації «Асоціація допомоги інвалідам та пацієнтам з хронічними лімфопроліферативними захворюваннями» з ціллю покращення умов для онкологічних хворих відділення онкогематології Національного інституту раку України.
Сторiнки: Предыдущая 1 2 3 4 Следующая Последняя